The Best Games to Play Online
Online games bestaan ​​al tientallen jaren, maar ze zijn nog nooit zo populairder geweest dan nu. Games zijn niet langer alleen een manier om tijd te doden. De tijd-ze zijn een kunstvorm. En dankzij internet zijn er tal van opties om uit te kiezen. Hier is een kijkje in enkele van de beste online games die u vandaag op uw computer kunt spelen! Beschrijf een of twee soorten games kort en koppelt ze voor meer voorbeelden.

Beste online spellen

Fortnite

Dit is een van de meest populaire online games wereldwijd, en het is niet moeilijk om te zien waarom. Fortnite is een Battle Royale-type spel dat maximaal 100 spelers tegen elkaar aflegt terwijl ze proberen de laatste persoon te zijn die staat. Het beschikt ook over de bouwmechanica, zodat u uw forten kunt maken!

Minecraft

Minecraft is weer een waanzinnig populaire spel en bestaat al meer dan tien jaar. Het is een creatief bouwspel waarmee spelers hun verbeelding kunnen gebruiken en creëren wat ze kunnen bedenken. Meer dan 100 miljoen exemplaren zijn verkocht, dus het is gemakkelijk om te zien waarom de Minecraft -gemeenschap zo enorm is!

League of Legends

Deze teamgebaseerde game draait helemaal om strategie. Je kunt lid worden van honderdduizenden spelers van over de hele wereld terwijl je je team van kampioenen beveelt en ze vervolgens meenemen om te vechten! League of Legends is een uitstekend spel voor zowel nieuwe als ervaren spelers, en er zijn competities vol enthousiaste fans die elk jaar spelen.

NBA 2K20

Dit basketbalspel is weer een enorme hit! Je kunt spelen met en tegen de beste basketbalspelers ter wereld terwijl je probeert wedstrijden te winnen, terwijl je meer leert over de sport zelf. Het is een leuke manier om een ​​geweldige tijd te hebben en in basketbal te gaan!

Woorden met vrienden 2

Dit is een spel voor iedereen die van bordspellen houdt. U en uw vrienden kunnen online tegen elkaar spelen via uw telefoon, tablet of computer. Het is gratis om te downloaden, leuk om te spelen, en het zal je helpen om contact op te nemen met oude vrienden-als niets anders!

Zee van dieven

Deze piratengame van multiplayer is de perfecte keuze voor iemand die van een goed avontuur houdt! Je kunt met vrienden spelen terwijl je op schatten jaagt en gevechten tijdens het varen door prachtig water. Het is heel leuk, ongeacht of je ervoor kiest om een ​​casual gamer of hardcore fan te zijn.

Dood door daglicht

Dit is een angstaanjagend spel dat geweldig is als je op zoek bent naar iets engs om te spelen! Je kunt ervoor kiezen om deel uit te maken van het moordenaarsteam of het Survivor -team. De overlevenden moeten proberen zo lang mogelijk te overleven, terwijl de moordenaars iedereen moeten doden voordat de tijd op is!

World of Warcraft

Dit is een van de meest populaire MMO -games ooit gemaakt. Je kunt met duizenden en duizenden mensen van over de hele wereld spelen terwijl je vecht tegen monsters en je karakter hoger verhoogt. En dan zijn er alle geweldige uitbreidingspakketten die het nog beter maken!

De Sims 4

Deze game is voor iedereen die graag creëert. Je kunt beginnen met het aanpassen van je personages en vervolgens een wereld om hen heen bouwen, het huis maken dat je altijd al wilde hebben! En als je moe wordt van het spelen als één personage, zijn er nog veel meer om uit te kiezen.

Counter-Strike: Global offensive

Als je klaar bent voor iets meer 'volwassen', dan is deze iets voor jou! Counter-Strike is een teamspel dat spelers tegen elkaar afzet terwijl ze proberen bommen te planten of onschadelijk te maken. Het zit vol met intense momenten, en het zal je hart de hele weg erdoor laten pompen.

Diablo 3

Deze game is misschien iets ouder dan sommige anderen, maar het is nog steeds plezierig. Je moet vechten tegen monsters en demonen terwijl je buit verzamelt en het vervolgens gebruiken voor upgrades. Dit is weer een geweldige voor ervaren spelers of nieuwkomers die iets leuks willen spelen!

Final Fantasy XIV: A Realm Reborn

Deze game is perfect voor iedereen die van MMORPGS houdt. Je kunt spelen als een avonturier en een enorme wereld verkennen terwijl je vechtmonsters vecht en op zoek gaat naar missies. Er zijn heel veel leuke functies om spelers verslaafd te houden, dus je zult nooit meer dingen meer hebben om te doen.

Slagveld 1

Als je van het nieuwe Battlefield -spel hield, dan is dit de perfecte optie voor jou. Je kunt online met anderen spelen terwijl je op verschillende leuke missies gaat op basis van echte gevechten uit geschiedenisboeken! Het is cool om te zien hoe mensen dingen zo lang geleden hebben gedaan, en het zal je competitieve karakter naar voren brengen.

Grand Theft Auto IV

Voor jullie allemaal GTA -fans is dit de beste optie. Het is nieuwer dan GTA V, dus alles ziet er scherper uit en meer realistisch-plus, het bevat een heleboel extra leuke functies! De verhaalmodus is ongelooflijk gedetailleerd en elke missie kan worden aangepakt zoals u deze wilt benaderen. Het wordt heel veel plezier - Je moet het eens proberen!

Grand Theft Auto V

Als je een vrij roaming-spel met veel actie wilt, dan is dit de beste optie. Je kunt de stad alleen verkennen of samenwerken en missies samen aanpakken terwijl je de politie negeert die je probeert op te sporen! Er zijn genoeg auto's om te ontgrendelen en leuke dingen om te doen, dus het is geen manier om deze game saai te maken.

Call of Duty Warzone

Dit is het perfecte spel voor iedereen die van first-person shooters houdt. Je kunt online met anderen vechten terwijl je je klas kiest en vervolgens een kaart verplaatsen om andere spelers aan te nemen! Het is alsof je in een actiefilm bent, waardoor het zoveel leuker is dan sommige van die andere flash -games die er zijn.
Best online gamesMinecraft