Sweet 16 Party Traditions We Should Follow
Als je om advies vraagt ​​over het hebben van een zoete zestien, is een van de eerste dingen die ik voor me denk een feest. Dit is tenslotte je zestienjarige dochter die zestien wordt, en je moet het feest vullen met veel plezier en opwinding. De beste manier om ervoor te zorgen dat dit voor je dochter gebeurt, is plannen. Een kleine planning zal een lange weg gaan om ervoor te zorgen dat je dochter van haar lieve zestien feesten geniet. Vergeet niet hoe deze tradities zijn begonnen en De oorsprong van zoete zestien feesten Om ervoor te zorgen dat u volledig begrijpt hoe u dingen kunt laten werken.

Zoete zestien tradities

Terwijl zowel jonge dames als jonge mannen tegenwoordig hun lieve 16 vieren, zijn zoete zestien tradities zoals de schoenceremonie, de vader-zoon dans, cadeau-uitwisseling, laatste woorden en het verlichten van zes kaarsen over het algemeen gereserveerd voor jonge meisjes.

Verlichting zestien kaarsen

Als teken van voorbereiding op de grote dag, is het verlichten van zes kaarsen als een symbool van zegen de komende dag een populaire optie voor veel bruiden en bruidegoms. De eerste kaars vertegenwoordigt de ouders van de celebrant, de tweede kaars zal de broers en zussen vertegenwoordigen, en als er geen zijn, zal het de grootouders, tantes, ooms of een uitzonderlijke leraar eren. De derde, vierde, vijfde, zesde kaarsen zullen de rest van de familieleden vertegenwoordigen, terwijl de overgebleven vrienden voor de vrienden zullen zijn.

Vader-dochterdans

Het is een must voordat de ceremonie feestelijk wordt voor de vader en dochter om een ​​dans te delen. De eerste zal zijn dochter aan de gasten presenteren en wat spraak en berichten geven voordat hij danst. In zijn opmerkingen zal hij praten over de reis van zijn dochter en vermeldt hoe trots hij is over haar en elke herinnering die hem aan haar jeugd herinnert. Een bepaald nummer Moet worden gekozen om de vader-dochterdans te herdenken.

Schoenceremonie

De celebrant, met name het meisje, loopt samen met haar date met een paar slippers of platte schoenen. Haar vader en een andere belangrijke man in het leven van de celebrant (oom, grootvader, Godfather) zullen de tiara en de schoenen dragen. De celebrant zal op de stoel zitten, haar slippers uittrekken en vervolgens haar nieuwe paar hakken aantrekken. Dan zal de vader de kroon dan in het hoofd van de celebrant plaatsen.

Geschenken doorgeven

Het draaien van 16 betekent ook dat de celebrant erfstukcadeaus van de familieleden ontvangt, zoals gekoesterde items die de familie geschenken. Deze erfstukcadeaus kunnen een sieraad zijn, een bijbel waar ze veel aanbidden en andere unieke items die de familie bewaart. Afgezien van de erfgoedartikelen, worden ook verschillende geschenken gegeven aan de celebrant. De andere familieleden en gasten zullen plannen en zoeken zoet 16e verjaardagscadeau ideeën om aan de celebrant te geven.

Creëer een uniek en memorabel feest

Als het gaat om het maken van je eigen unieke zoete zestien thema's, moet je een thema selecteren dat past bij de persoonlijkheid en interesses van het betrokken kind. Als de dochter bijvoorbeeld van de kleur roze houdt, heb haar dan niet op een bruiloft met roze thema. Als ze van het sprookjesachtige thema houdt, kan het selecteren van een lavendelthema of zelfs een thema met eenhoorns en paarden een goed idee zijn. Zorg ervoor dat je de interesse van het kind opneemt om het thema voor de grote dag te kiezen, zodat je niet eindigt met iets dat niet helemaal past wie ze is en wat ze wil voor haar grote dag.
16th birthdayBirthday traditionsSweet 16