Halloween2021: Ready, Set, Ghoul!
Zoals met al het andere dit jaar, heeft de pandemie zijn stempel gedrukt op Halloween. Parades, partijen en spookhuizen werden geannuleerd vanwege verboden over grote bijeenkomsten en zorgen dat spookachtige feesten het coronavirus konden verspreiden. De pandemie heeft zich al afgespeeld als een horrorfilmscript. Maar dat betekent niet dat we Halloween volledig moeten weggooien. Integendeel, we hebben wat plezier nodig - en zoveel als we kunnen, moeten we sommige tradities behouden. We moeten gewoon wat aanpassen om Halloween niet alleen leuk te maken, maar ook veilig. Sinds het begin van de pandemie hebben we nieuwe manieren moeten vinden om bijna alles te doen - en hetzelfde geldt voor de Halloween -feesten van dit jaar. Kerstmis wordt zelfs ook beïnvloed. Maar laat de pandemie niet elk seizoen verpesten waar we allemaal van genieten! Het verzamelen van lijsten voor Halloween -plezier en Kerstcadeau -ideeën mag ook nooit worden gemist.

Blijf kalm, wees veilig en bang!

Twee steunpilaren van Halloween, trick-or-treat- en Halloween-feesten, kunnen dit jaar zeer riskant zijn. Van huis naar huis gaan, je handen in kommen snoep steken die veel andere handen hebben aangeraakt of dicht bij mensen zijn binnenshuis of buiten, zijn alle activiteiten die het virus kunnen verspreiden. Dit is echt niet het jaar voor trick-or-treat, maar als je besluit het risico te nemen, zijn hier enkele ideeën en tips, om voorzorgsmaatregelen in gedachten te houden terwijl jij en je kinderen plezier hebben op dit Halloween.
  • Masker op voor veiligheid
Vervang een viruswaardig masker, ingericht om overeen te komen met het thema van uw kostuum, omdat kostuummaskers mogelijk niet voorkomen dat het virus wordt verspreid.
  • Plan te behandelen of te behandelen
Als je ervoor kiest om door te gaan met de traditie, vraag dan van tevoren rond en ontdek wie in je buurt van plan is deel te nemen met de trick-or-treat. Zorg ervoor dat u en uw kinderen fysiek distantiëren, maskers dragen en handhygiëne beoefenen.
  • Trucs voor traktatie gevers
Bent u degene die de snoepjes uitgaf? Draag je masker, plus handschoenen, en gooi de snoepjes. Je kunt ook de goodie-tassen vooraf vullen voor fysiek distanceerde pick-up op een gesaneerde tafel. Zoek naar slimme ideeën of andere leuke manieren om snoep te laten trick-or-treaters met behoud van een fysieke afstand.
  • Kinderen en snoepverzamelaars
Houd grote groepen kinderen ervan om rond dezelfde deur te drukken. Het is ook raadzaam om de kinderen te coachen dat als ze candy -givers of andere buren tegenkomen die geen maskers dragen, hen "Happy Halloween" wensen en verder gaan.
  • Handige snoeptips
Mogelijk moet u snoepverpakkingen wassen of steriliseren. Handhygiëne is nog belangrijker. Herinner kinderen eraan dat ze pas na zijn terugkeer naar hun traktaties kunnen duiken en hun handen grondig kunnen wassen. Blijf je dit jaar dicht bij huis? Virtuele kostuumwedstrijden en ander online plezier zijn nog steeds de veiligste manieren voor kinderen om samen te komen met hun vrienden. Voor volwassenen kunt u ook uw spookachtige zoekopdrachten online beginnen om uw Halloween -collecties te voltooien! Je kunt onze Halloween -verzamelobjecten bekijken, rechtstreeks van je favoriete horrorfilms.

The Nun Gallery PVC -standbeeld

Het non 1:10 schaal deluxe standbeeld

De nachtmerrie voor Kerstmis Jack Vampire Glows Us Ex. Knal

The Nightmare Before Christmas Sally 5-Star vinyl figuur

Soul Moonwind Pop! VinylSoul Moonwind vinyl pop

Soul Joe Pop! Vinyl

Soul 22 grijnzende pop! Vinyl

Het snijden van pompoenen, het decoreren van maskers, het kijken naar films en het delen van grappige, enge verhalen rond de open haard met familieleden kunnen nog steeds herinneringen maken om dit komende Halloween te koesteren. Wat nog belangrijker is, maak veel foto's! Deze Halloween is misschien een beetje anders omdat je voorzorgsmaatregelen neemt zoals maskers, fysiek afstand, handhygiëne en menigten vermijdt, maar zelfs terwijl je veilig blijft, kunnen jij en je kinderen nog steeds geweldige tijden hebben om op jaren terug te kijken vooruit.
CollectiblesFunkoFunko popGiftGift ideasHalloweenHalloween 2021HorrorHorror moviesLatestbuyNunSoul