How To Dress Like Your Favourite Stranger Things Character this Halloween?

Het is onmogelijk om de ongelooflijke invloed te ontkennen die seizoen vier van Stranger Things heeft gemaakt. Het is duidelijk dat ST4 een succes is omdat het Kate Bush's "Running Up That Hill (A Deal with God)" 37 jaar na het debuut bracht en Eddie Munson, een favoriet personage van de fan, heeft geïntroduceerd. Het is gewoon logisch dat kostuums van vreemde dingen dit enge seizoen zullen domineren naarmate Halloween 2022 nadert.


De cast van Stranger Things bood dit seizoen klassieke Halloween -kostuuminspiratie van Lenora Hills, Californië, tot Hawkins, Indiana. Als je een fan bent van Kerkers en draken, je weet al dat Eddie's Hellfire Club T-shirts zorgen voor de ideale discussie-starters bij de Pumpkin Patch. Probeer je een meer ingetogen esthetiek te bereiken die weinig mensen zullen zien? Overweeg om zich te verkleeden als een van de schurken van dit seizoen (ja, dat omvat Angela en haar kwaadaardig, maar goed geklede bemanning). Wilt u uw steun weergeven voor Hawkins High? Je kunt alles dragen om te laten zien hoeveel je van de groene, witte en oranje houdt, van cheerleading outfits tot HHS basketballetterjacks. . Niet over het hoofd worden gezien zijn Dustin en elf charmante uit de jaren 80 geïnspireerde outfits. Wanneer u op zoek bent naar de beste Stranger Things -kostuums, zijn dat altijd topkeuzes.


Met een van deze outfits kunt u uw fandom voor de show naar het volgende niveau brengen. Als alternatief kun je helemaal uit gaan met je vrienden in een verbazingwekkende vreemde dingen kostuum. We gaan ons concentreren op seizoen 4 -looks, want je weet wel, roze jurk en eggo wafels elf is * dus * 2016. Je hebt echter een ton dingen om mee te werken omdat de kleding en loo van de personagesKS zijn allemaal veranderd sinds we ze voor het eerst in het allereerste seizoen zagen.


Wat is het beste kenmerk van hen? Iedereen kan met een kleine verbeelding worden, waardoor het de ideale last-minute outfit is.

1. Wees zoals El! 

El's mode evolueerde van winkelcentrum rat tot grunge in het vierde seizoen, en haar opvallende blik uit de periode heeft eigenlijk elke laag. Als je het echt wilt verkopen, loop dan rond met het bordje van El's fictieve arrestatie.

2. Springbreak Mike! 
Mike ging volledig Cali Boy voor zijn voorjaarsvakantie om El te zien (en Will, soort van), en hoewel het een beetje beschamend was, is de outfit zonder twijfel memorabel. Voeg alsjeblieft wat zonnebril toe op een lanyard!

3. Team Hellfire! 

Met een leren jas, denimvest en een Hellfire Club T-shirt, respecteer ze respect voor de liefhebbende metalhead. Gezien het feit dat het in wezen bestaat uit dagelijkse kleding, is het het ideale Halloween -kostuum voor degenen die niet bijzonder graag verkleden.
Met een paar items kun je zijn rockerstijl uit de jaren 80 nabootsen. Aangezien Eddie de Hawkins High Captain van de club is, krijg je eerst een Hellfire Club Baseball Shirt. Je bent bijna klaar om te gaan als je op deze beschadigde jeans, dit lederen jasje en een denimvest gooit. Deze pruik geeft je Eddie's Rocker's Mane als je nog geen lang haar hebt zoals de zijne. Je nieuwe favoriete Stranger Things -kostuum is compleet met deze ringen, deze Red Guitar Pick -ketting, deze portemonnee -keten en deze accessoires.

4. De cheerleader van Hawkin! 

Het is tijd voor Crissy om wakker te worden, en nogmaals, sport deze look deze Halloween! Bereid je pom poms en hoge trappen voor ter ere van Chrissy Cunningham (R.I.P.) door je te kleden als cheerleader van Hawkins High voor Halloween.

5. Wees cool zoals Max! 

Nog steeds de coolste tiener in Hawkins, en mogelijk de coolste persoon in het algemeen. Ze weet zeker hoe ze een track jas moet dragen. Bovendien is schaatsen een echt effectieve strategie om het meest snoep te krijgen. En moeten we ook zeggen, deze is Vecna ​​Proof! 


Je hebt dit lichtblauwe jas, een shirt met een roosterpatroon of een eenvoudig gestreepte shirt, evenals een blauwe scrunchie, voor deze outfit nodig. De kleding van Max is ook beschikbaar als een complete set. Zodra je deze componenten hebt, voltooi je het kostuum met de hoge bestelwagens, een Max Mayfield Classic en de levensreddende cassettespeler.


Het is tijd om je Stranger Things -kostuums klaar te maken voor Halloween, omdat we weten dat je het hele vierde seizoen van de populaire Netflix -serie al hebt bekeken. Voor je het weet, zal de favoriete vakantie van iedereen hier zijn, dus het is belangrijk om zo snel mogelijk te beginnen met kopen voor het ideaal Stranger Things Outfit-outfit en omvatten deze must-have verzamelobjecten.

CollectiblesGabbiegiftstarHalloweenHalloweencostumeHappyhalloweenStranger things