Cute Funko Pop toy

Funko Pop is een Amerikaanse fabrikant van collectible vinylpopcultuurmemorabilia, bekend om zijn vele erkende plastic poppen en beeldjes. Het bedrijf maakt ook gelicentieerde pluche beeldjes en andere elektronische items zoals USB -sticks, klokken en headsets. Funko pop Oprichter, Mike Becker, had een levenslange fascinatie voor alle pop -pop, vooral muziek, films, speelgoed, videogames en popcultuur in het algemeen. Hij begon zijn passie voor verzamelobjecten door verschillende originele releases van beroemde albums te kopen, maar hij kon het juiste verzamelobject voor elk niet vinden. Dat is waar hij succes vond door een unieke lijn items te maken geïnspireerd door popcultuurpictogrammen zoals Beatles, Bob Marley, de deuren en anderen.

Het verhaal van funko pop

De meeste producten zijn voor kinderen, maar er zijn ook verschillende productlijnen voor volwassenen. Een hoogwaardige vinylfiguur gemaakt in de gelijkenis van leadzanger en ritmegitarist Jimmy Page is een bestseller. Iedereen geloofde dat deze productlijn zou blijven groeien, zelfs na het huidige faillissement van Funko Pop. In het verleden heeft Wilkins gezegd dat hij zich voorstelt dat Funko Pop jaarlijkse uitbreidingen en nieuwe productlijnen heeft, gericht op zowel kinderen als volwassenen. Dus als u uw collectie Pop Vinyl Collectibles wilt uitbreiden, overweeg dan een paar van de geweldige producten van Funko Pop.

Hoe waardevol zijn Funko Pops?

Het eerste dat je zou kunnen vragen als je nadenkt over de waarde van Funko Pop is hoe het nuttig kan zijn voor een hond, vooral een therapiehond. Het probleem is dat hoewel Funko Pop een uitstekende aanvulling is op het repertoire van elke hond, Er zijn tal van ander speelgoed dat kan worden toegevoegd zonder te veel ruimte in beslag te nemen. Uw hond kan nog steeds genieten van Funko Pop zonder een hoop geld uit te geven aan nieuw speelgoed dat niet nodig is.

Waarom Funko Pops populair zijn?

De allereerste keer waar ik over hoorde Waarom Funko Pops zo populair zijn, Ik moet zeggen dat ik er volledig door ben ingenomen. Het was gewoon logisch in een notendop. Wie houdt er niet van om kleurrijk plastic speelgoed te hebben in de vorm van dieren, compleet met schattige gezichten en schattige stemmingsverlichting? En waarom kunnen ze niet worden bijgevuld met lege capsules wanneer men klaar is met hen, wat u ook geld bespaart? Het wordt niet veel beter dan dat!

Waarom geven mensen veel aandacht aan hen?

Het antwoord is tenslotte eenvoudig: Funko Pops zijn erg leuk! Een andere reden waarom Funko -pops zo populair zijn, is dat ze een aanzienlijk aantal verschillende karakters symboliseren. Het kan van verschillende franchises zijn en kan vrijwel iedereen bevredigen en alsjeblieft. Helaas komen ze echter meestal niet eens overeen met de stemmingen van de originele personages. Sommige favoriete personages zijn bijna onmogelijk om erachter te komen, en zelfs de meest gedetailleerde en zeldzaamste poppen zijn meestal de duurste en minst kleurrijk. Dit alles zorgt voor veel plezier voor zowel kinderen als volwassenen.
Funko popValue